Main Page Sitemap

Fietsen huren berlijn kreuzberg


fietsen huren berlijn kreuzberg

Alle andere nuttige informatie over fietsen in Berlijn vind je trouwens op de site van het adfc (Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club).
Overigens had ik bij mijn eigen emigratie mijn trouwe Gazelle meeverhuisd maar deze is vrij snel gestolen, goede sloten kunnen dus geen kwaad.
Dit geldt alleen voor de IC (intercities) en CityNightLine, niet voor de ICE hogesnelheidslijn.
Voor 12,- per enkele reis kun je bij NS Hispeed je fiets mee vervoeren.Berlijn is een zeer vlakke stad (op een paar heuvels als de Kreuzberg en de Prenzlauer Berg na) en is in dat opzicht een zeer geschikte stad om in te fietsen.Abel App Fietsen in Berlijn, reizen vanuit je leunstoel.De gebruiker belt het nummer van de fiets door en ontvangt vervolgens een code.Het voordeel van fietsen is dat je bezienswaardigheden die wat verder bij elkaar liggen makkelijk kunt combineren en dat je veel meer van het leven op straat meekrijgt.Een indrukwekkende fietstocht van 30 km, vanaf de Friedrichstrasse. .
Liever meer aandacht besteden aan Berlijnse historie en cultuur dan klooien met een fietskaart?
Alle fietsen hebben een mandje achterop zodat u uw rugzak, tas of jas tijdens het fietsen door de stad makkelijk mee kunt nemen.
Elektrische fietsen, ja ( 30,- extra kosten).
Je kunt een fiets huren bij je hotel in Berlijn of een van de vele gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven.Als je even van de Kurfürstendamm (Charlottenburg) naar de Kastanienallee (Prenzlauer Berg) wilt fietsen zit je al snel aan de 9 kilometer, en dan zijn dat nog twee straten die binnen de ring liggen.In de S-Bahn is er vaak een speciale coupé voor je fiets waar extra ruimte.Berlijn is een levendige stad met veel verschillende gezichten.Omdat het verkeer hier wat rustiger is kun je wat veiliger over straat.De afstanden variëren van 7,5 tot bordell la dolce vita i 18 kilometer.Voor 10 per dag/24 uur hebt u een fiets naar wens.Je hoeft hem dus niet na gebruik weer ergens terug te brengen.Leer Berlijn met een gids kennen.De kosten zijn 8 cent per minuut, tot een maximum van 9 euro per dag en 60 euro per week.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap