Main Page Sitemap

Hur dags kommer posten

En fråga, där kommunala politiker inte har någon makt, ska inte få överskugga de viktiga kommunala frågorna som barnomsorgen, skolan, äldreomsorgen, kollektivtrafiken, bostadsbristen.
Det är oerhört mycket pengar för ingenting.Hur dags kommer den vanliga bordell apolda posten?Den nya upphandlingsmodellen (OPS) har inte skrotats, utan gäller till 2045.Behöver du en säker, elektronisk förvaringsplats för viktiga handlingar, foton, brev eller andra dokument? .Det är dags att gilla läget.Det omedelbara priset är 4,5 till 4,7 miljarder kronor.
Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del.
Det är förstås helt rätt och också poängen med vår debattartikel.
Till sist hamnar Tom Heyman kostenloser sextreff ohne anmeldung i sitt sökande efter något kubanische nutten som kan stödja hans tes i Stuttgart.
Alltså inte morgontidning osv.
Sen jag började jobba för 3 år sedan, har jag inte längre någon koll.
Det är ett landstingsbeslut i Stockholm att bygga ett nytt sjukhus.Under studietiden bodde jag i korridor och upplevde att posten alltid var tidig.Det är högst irrelevant.Det är inte helt lätt, eftersom det mesta i artikeln är irrelevant i sammanhanget.Trodde det fanns en policy som sade att alla skulle ha sin post före kl 14 eller har jag missuppfattat det?För inte väljarna bakom ljuset!Långa arbetsdagar och pendling gör att jag är borta.30-19 så även om posten kom vid nio hade jag inte haft vett att uppskatta det.Brev som mottagits i Netposti arkiveras automatiskt i tjänstens arkiv.Tom Heyman anför också Nya Karolinska som ett exempel.Nu har jag plötsligt blivit sjukskriven sen 2 veckor tillbaka och nästan samtliga dagar har posten kommit sent, riktigt sent.
Detta har inget med regeringen att göra, utan var ett rent tekniskt misslyckande och ställningstagande.
Vi kan inte se ett enda skäl och hoppas Göteborgs nyhetsjournalister klargör fakta i god tid före valet genom att fråga regeringen (och gärna de andra avtalsparterna i Västsvenska paketet).


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap